Muştarul Maille, recunoscut internaţional pentru calitatea superioară şi gustul fin, este unul dintre produsele preferate de către Chef Joseph Hadad, pe care îl foloşeşte cu fidelitate de ani de zile atât în preparatele făcute acasă, cât şi în reţetele din restaurantele sale.
Aprecierea chef-ului Joseph Hadad pentru produsul premium franţuzesc s-a concretizat într-o colaborare strânsă cu brandul Maille încă din 2015. Până în prezent, au fost organizate cine gastronomice exclusiviste şi cooking class-uri în care Chef Joseph Hadad a pus în valoare diverse preparate, simple sau sofisticate, folosind printre ingredientele de bază muştarul Dijon Maille.
“Pentru un plus de fericire, adăugaţi muştar. Vorbesc cât se poate de serios! Muştarul vă condimentează şi la propriu, şi la figurat viaţa deoarece este un ingredient minune, sănătos, cu proprietăţi benefice pentru organism, impulsionând starea de bine. În bucătăria mea am cel puţin un borcan cu muştar, iar de ani de zile folosesc muştarul Dijon de la Maille pentru că îl găsesc în diverse sortimente, cu ingrediente 100% naturale şi pentru că îmbogăţeşte mâncarea cu un gust fin”, explică Chef Joseph Hadad de ce muştarul este un condiment esenţial în orice bucătărie.
Despre Maille
Compania Maille a fost fondată in 1747 de Antoine Claude Maille, considerat cel mai priceput şi renumit producător de muştar al vremurilor sale. Acesta a devenit furnizorul oficial al curţilor regale din întreaga Europă.
Maille este cel mai popular brand de mustar Dijon din Franta şi unul dintre cele mai prestigioase şi respectate branduri de muştar din lume, fiind distribuit internaţional în peste 70 de ţări, din Statele Unite ale Americii pâna în Japonia şi din Anglia pâna în Africa de Sud. În România, produsele Maille sunt importate şi distribuite de compania De Silva Exclusiv şi pot fi găsite în nenumărate magazine, inclusiv în marile lanţuri de hipermaketuri şi supermarketuri, dar şi pe site-urile retailerilor online.
Ce este muştarul Dijon?
Termenul “dijon” din denumirea muştarului Maille nu se referă la locul unde acesta este produs, ci la o modalitate de preparare a acestuia, descoperită de un producator de muştar din oraşul francez Dijon, în jurul anului 1756. Muştarul Dijon este obţinut din seminţe de muştar negru (“brassica juncea”) marinate în prealabil în oţet, must (“verjiuce”) şi/sau vin alb. Muştarul Dijon are o textură uşor cremoasă.
Vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Maille Romania