Kikkoman produce sos de soia, prin fermentatie naturala, respectand acelasi proces traditional de productie din secolul al 17-lea.
Procesul traditional de fermentatie naturala, efectuat dupa o reteta straveche din familie, este cheia succesului Sosului Soia Kikkoman, prin comparatie cu sosurile de soia produse in mod chimic.
Kikkoman este liderul mondial pe piata sosului de soia si a condimentelor japoneze. Produce sos de soia prin fermentatie naturala de peste 300 de ani, iar experienta sa in fabricare garanteaza produse de cea mai inalta calitate.
De ce KIKKOMAN?
-
Proces natural de fabricare
-
Gust bogat de umami
-
Fermentatie controlata
-
Fara aditivi
-
Fara organisme modificate genetic
-
Produs in baza unei reactii naturale enzimatice si de fermentare
- KIKKOMAN-SOS SOIA 500 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA TERIYAKI MARINADE 975 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 500 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 250 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA TERIYAKI MARINADE 250 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA PUTIN SARAT 250 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA PUTIN SARAT 1000 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 500 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 10 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 1000 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 20L
- KIKKOMAN PONZU LEMON 250ml
- KIKKOMAN-SOS SOIA DISPENSER 150 ML
- KIKKOMAN-POKE 250 ML
- KIKKOMAN-SOS SOIA 1,9L
- KIKKOMAN-SOS SOIA PUTIN SARAT DISPENSER 150 ML