Belvedere

Belvedere – Adevăratul lux

» Pagina de Facebook

» Belvedere Bespoke

Produs de lux

Belvedere intruchipeaza tot ce e mai bun in Polonia. Modalitatea de obtinere face sa fie cu adevarat un produs exclusivist. Este produsa din secara din regiune Mazowsze. Supusa unui numar de treizeci si trei de controale diferite si distilata de patru ori – numarul ideal pentru obtinerea unei armonii intre puritate si caracterul care il va delecta chiar si pe cel mai pretentios consumator. Maestru distilator ce supravegheaza acest proces, Zibigniew Monka, are o experienta de 36 de ani in acest domeniu. Belvedere a cucerit piata mondiala si a creat de una singura categoria vodka de lux.

Iubită în toată lumea

De la New York la Sidney, si din Londra la Tokio, vodka Belvedere este servita in localurile cele mai moderne. Este dorita la receptiile cele mai pretentiose ca un ingredient de neinlocuit al luxului veritabil. Pana in prezent, cel mai mare succes la avut in Statele Unite. Este indragit de personalitati preum Sting, Jade Jagger, Harrison Ford sau Bill Clinton. Belvedere este singura vodka din Romania care poate fi achizitionata in recipiente mari, de efect. Poate fi achizitionata in sticle cu capacitatea de 0.7 l, 1.75 litri si 3 litri.

Luxul unei băi cu fructe

Belvedere Cytrus si Orange isi datoreaza gustul si aroma nemaiintalnite unui proces de productie deosebit. Vodka Belvedere este transpotata la Collognes la Rouge, in Franta, unde este supusa procesului de macerare sub supravegherea expertului mondial in domeniul compozitiei de arome, Elie Arnaud Denoix. Acesta provine dintr-o familie cu traditie de peste 200 de ani in acest domeniu. Procesul de macerare al vodcii Belvedere consta dintr-o baie de cateva saptamani in coaja si flori de citrice. De aici, Belvedere revine in Polonia unde, inainte de a fi imbuteliata, este lasata sa se “odihneasca” mai multe zile, pentru a asigura o combinare ideala a aromelor.

 

Trei adevăruri incontestabile

  1. Vodka Belvedere este multiplu laureat al concursurilor de degustare organizate in Polonia si in toata lumea. In Ianuarie 2008 a obtinut locul intai in cadrul testului organizat de revista “Logo” pentru vodka de lux. A fost singura care a obtinut punctaj maxim.
  2. Belvedere este prima vodka de lux si prima vodka macerata din lume.
  3. La Hotelul Ritz-Carlton din Tokio se serveste un cocktail numit Diamond-tini, ce are la baza vodka Belvedere si care contine un diamant de 1.06 carate. Pretul acestui cocktail este de 15.000$.

Personalizaţi-vă sticla în ediţie limitată Belvedere Silver Saber Magnum cu propriul dumneavoastră mesaj. Cadoul perfect pentru sărbători, nunţi, aniversări şi zile de naştere, această sticlă personalizată va transforma evenimentul dumneavoastră într-o amintire unică. Baza sticlei include sistem de iluminare LED.

www.belvederebespoke.com

Copyright 2017 © All Rights Reserved