Ardbeg

 Ardbeg – whisky asa cum era odata

Islay este o insula din vestul Scotiei. Whisky-urile obtinute pe aceasta insula sunt considerate drept unele dintre cele mai interesante si mai naturale din lume,  iar Ardbeg este un “whisky asa cum era odata”.

 

Calitate ridicata a productiei

Ardbeg inseamna traditie si maiestrie combinate cu o distilerie model, cu o experienta de peste 200 de ani. Este obiectul de cult al expertilor. Este un whisky pentru pasionati, dand nastere unei adevarate culturi a apartenentei. “Fara indoiala  cea mai buna distilerie de pe planeta. Daca exista perfectiune pentru cerul gurii romanesti, - aici am gasit-o” – asa descrie aceasta distilerie expertul Jim Murray autorul “Bibliei Whisky-ului”.

 

 

TREI ADEVARURI INCONTESTABILE

Sinonimul whisky-ului de Islay si calitatea intruchipata inca din 1815.

Ardbeg a obtinut de la Jim Murray, incontestabilul expert in whisky, nota 97 din 100. A fost punctajul cel mai ridicat pe care l-a acordat vreodata.

 

Ardbeg 10 ani

Echilibru si profunzime. O combinatie seducatoare de note de fum si tofu amestecate cu toffee si espreso. Aromele medicinale si de fenil se simt impreuna cu cele de citrice proaspete si note vegetale de vin alb. O aroma pregnanta de pepene galben si para impreuna cu puternice arome ale marii, iodului si pestelui afumat. Contine 46% alcool.

 

web site : http://www.ardbeg.com