Belvedere

Belvedere – Adevaratul Lux  

Produs de lux

Belvedere intruchipeaza tot ce e mai bun in Polonia. Modalitatea de obtinere face sa fie cu adevarat un produs exclusivist. Este produsa din secara din regiune Mazowsze. Supusa unui numar de treizeci si trei de controale diferite si distilata de patru ori – numarul ideal pentru obtinerea unei armonii intre puritate si caracterul care il va delecta chiar si pe cel mai pretentios consumator. Maestru distilator ce supravegheaza acest proces, Zibigniew Monka, are o experienta de 36 de ani in acest domeniu. Belvedere a cucerit piata mondiala si a creat de una singura categoria vodka de lux.

Iubita in toata lumea

De la New York la Sidney, si din Londra la Tokio, vodka Belvedere este servita in localurile cele mai moderne. Este dorita la receptiile cele mai pretentiose ca un ingredient de neinlocuit al luxului veritabil. Pana in prezent, cel mai mare succes la avut in Statele Unite. Este indragit de personalitati preum Sting, Jade Jagger, Harrison Ford sau Bill Clinton. Belvedere este singura vodka din Romania care poate fi achizitionata in recipiente mari, de efect. Poate fi achizitionata in sticle cu capacitatea de 0.7 l, 1.5 litri si 3 litri. 

Luxul unei bai cu fructe

Belvedere Cytrus si Orange isi datoreaza gustul si aroma nemaiintalnite unui proces de productie deosebit. Vodka Belvedere este transpotata la Collognes la Rouge, in Franta, unde este supusa procesului de macerare sub supravegherea expertului mondial in domeniul compozitiei de arome, Elie Arnaud Denoix. Acesta provine dintr-o familie cu traditie de peste 200 de ani in acest domeniu. Procesul de macerare al vodcii Belvedere consta dintr-o baie de cateva saptamani in coaja si flori de citrice. De aici, Belvedere revine in Polonia unde, inainte de a fi imbuteliata, este lasata sa se “odihneasca” mai multe zile, pentru a asigura o combinare ideala a aromelor.

 

TREI ADEVARURI INCONTESTABILE

Vodka Belvedere este multiplu laureat al concursurilor de degustare organizate in Polonia si in toata lumea. In Ianuarie 2008 a obtinut locul intai in cadrul testului organizat de revista “Logo” pentru vodka de lux. A fost singura care a obtinut punctaj maxim.

Belvedere este prima vodka de lux si prima vodka macerata din lume.

La Hotelul Ritz-Carlton din Tokio se serveste un cocktail numit Diamond-tini, ce are la baza vodka Belvedere si care contine un diamant de 1.06 carate. Pretul acestui cocktail este de 15.000$.

 

 

 

Belvedere Pure

Are un delicat buchet de vanilie cu o usoara aroma de secara. Un gust cremos, unic, cu o mare personalitate. Ideala pentru consum, fie simpla, fie cu gheata, fie ca baza pentru cocktailuri de lux precum Belvedere Classic, Vodka Martini.

 

 

Belvedere Cytrus

Caracterizata de o aroma proaspata de lamaie ce se impleteste cu o nota de limone. Ideala spre a fi consumata cu gheata sau ca ingredient in cocktailuri de lux precum Belvedere Cytrus, Cosmopolitan sau Belvedere Lemongrass Mule. Poate fi achizitionata si la 0.05l.

 

 

  

Belvedere  Orange

Dominata de aromele de portocala si mandarina. Intregul este completat de o nota delicata, acrisoara si suculenta, de limone.  Ideala spre a fi consumata cu gheata sau ca ingredient in cocktailuri de lux precum Belvedere  Breakfast Martini sau Belvedere Summer Breeze. Poate fi achizitionata si la 0.05L.

 

 

 

Belvedere IX

Belvedere IX (One-X) este  un produs nou al gamei  Belvedere. Gustul intens si dinamic al noii Belvedere este dat de cele 9 ingrediente naturale adaugate la Belvedere Pure: ghimbir, guarana, ginseng, acai, eucalipt, frunze de scortisoara, migdale, iasomie si cirese negre.

web site : http://www.belvedere-vodka.com