Hennessy

 

Hennessy – Eleganta Nobila

 

Proces de fabricatie deosebit de elaborat
- selectie atenta a soiurilor de vie, provenite doar din patru, cele mai bune, crus.
- “cel mai natural distilat din lume” conform parerii expertilor
- butoaie din stejar frantuzesc provenite exclusiv din productie proprie
- de 7 generatii aceeasi familie Fillioux se ocupa de blendingul eau-de-vie-urilor – o garantie a perpetuarii stilului atutentic Hennessy

 

 

Traditie de peste 200 de ani

Categoric, lucrul cel mai deosebit legat de marca Hennessy il reprezinta “Crama Intemeietorului”, construita in anul 1774 de catre Richard Hennessy si care a fost destinata pastrarii celor mai pretioase eau-de-vie-uri. Intre timp, aceasta crama exclusivista, plina de arome imbatatoare cunoscute sub denumirea de “suflarea ingerilor” s-a transformat in cea mai mare rezerva de cognac din lume. Aici au luat nastere cele mai prestigioase cognacuri Hennessy – suprinzatorul XO, senzualul Paradis sau luxosul Richard Hennessy.

 

 

TREI ADEVARURI INCONTESTABILE

Hennessy este o marca de lux si ocupa incontestabil primul loc pe piata mondiala a cognacului.

Ponderea lui pe piata este mai mare decat a urmatoarelor trei marci de cognac impreuna.

Hennessy detine cea mai mare rezerva din lume de eau-de-vie-uri cu vechime. Unele dintre acestea dateaza din anul 1800. Hennessy este creatorul si liderul categoriei de cognac XO.

 

Hennessy VS

O compozitie creata din 40 de eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele pana la 8 ani. Gustul cognacului Hennessy VS este viu si echilibrat. Este caracterizat de o aroma de stejar cu o nota de alune de padure.

 

 

 

 

Hennessy Fine de Cognac

O compozitie creata din 60 de eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele au o vechime de 10 ani. Buchetul aromelor acestui cognac este alcatuit in primul rand de floarea de portocal, coaja de lamaie, scortisoara si miere si culmineaza cu o nota de lemn de stejar. Excitant si senzual.

 

 

 

Hennessy XO

O compozitie creata din 100 eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele chiar de 30 de ani.Un XO Original. Delicat, asezat si bogat. Are o aroma caracteristica de stejar, dar si de flori cu miros neobisnuit de delicat.

 

Hennessy Paradis

Senzual si persistent, cu o eleganta de neintrecut , Paradis reprezinta o combinatie de circa 100 de “eaux de vie” invechite pana la 130 ani. E foarte complex, avand o varietate bogata de arome. Culoare aramiu stralucitor. La miros, se simt arome de scortisoara, fructe confiate si dulceata de macese. Perfect armonios la gust, Paradis Extra, se dezvaluie ca fiind puternic, fin, corpolent, cu final prelung. Forta si finetea sa ii confera echilibrul perfect.

Hennessy Paradis 200ml +X.O. 200ml
 

 

 

Richard Hennessy

O compozitie creata din peste 100 eau-de-vie-uri deosebite, dintre care unele au chiar si 200 de ani. In buchetul aromelor acestui cognac se regasesc nuante subtile de vanilie si piper. Prospetimea lui se intuieste din mirosul delicat, prezent, de roua.

 

 

 

Hennessy Ellipse

Sapte eau-de-vie-uri reprezentand fiecare o generatie de master blend, intr-o sticla semnata Thomas Bastide, creatorul designer al casei Baccarat. Un blend ce pastreaza traditia inca din 1800, fiind marca a excelentei in blendingul familiei Fillioux. Un singur nume – Ellipse.

 

Hennessy Beaute du Siecle

O compozitie rafinata, in care se regaseste istoria secolului trecut si care contine un numar exact de 100 de eau-de-vie-uri ale epocii apuse. Beaute du Siecle nu este doar incoronarea vremurilor apuse, ci si o promisiune pentru viitor. O selectie din alcoolul cel mai nobil si mai pretios, ce va reprezenta cele mai importante rezerve ale casei Hennessy. Produs din categoria uberluxury la pretul de 150.000 Euro.

 web site : http://www.hennessy.com