Veuve Clicquot

 

Veuve Clicquot Ponsardin – Traditie si Inovatie

O singura calitate – cea mai buna
Madame Clicquot a reusit sa castige pentru marca ei un loc deosebit in lumea sampaniei. Madame Clicquot insasi a devenit, la inceputul secolului XIX, “Marea Doamna” a sampaniei (“La Grand Dame”). Motto-ul ei era: “O singura calitate – cea mai buna.”  

 Eleganta, pasiune si indrazneala

Motto-ul “Nebunia iti da aripi” insoteste sampania Veuve Clicquot de mai bine de 200 de ani. Madame Clicquot avea doar 27 de ani atunci cand a preluat afacerile familiei. Ei ii datoram multe inovatii – incepand cu masa speciala de rotire a sticlelor, trecand prin protectia legala a marcii si pana la procesul de productie a variantelor rose. Atitudinea creatoare pe care a avut-o fata de producerea sampaniei ne inspira si azi.

TREI ADEVARURI INCONTESTABILE

Veuve Clicquot este sampania numarul doi in lume.

Lider al inovatiei in domeniul sampaniei – un paradox incitant al traditiei si inovatiei.

97% din podgoriile casei Veuve Clicquot sunt din clasa Grand Cru sau Premier Cru.

 

 

 

 

 

Veuve Clicquot Brut

Obtinuta in mare parte din vinuri rosii Pinot Noir si Pinot Meunier si cu o treime din struguri albi din soiuri Chardonnay. Pentru acesta se folosesc aproape 50 de vinuri provenite din Grand Crus sau Premier Crus. 30% sunt vinuri de rezerva.

 

 

 

 

 

Veuve Clicquot Brut Rose

Veuve Clicquot Rose este rezultatul dorintei de a crea o sampanie rose cu un farmec seducator, incantator, pe baza de fructe. Mirosul este unul elegant si generos cu arome initiale de fructe proaspete (zmeura, capsuni salbatice, cirese) pana la note de fructe uscate ( migdale, caise).

 

 

Veuve Clicquot Brut Ice Jacket

Veuve Clicquot in ambalaj izoterm ce mentine sticla rece timp de pana la doua ore. Ideala pentru a fi oferita cadou – are un loc special unde poate fi scrisa sau gravata dedicatia. Disponibil si in varianta de 1.5 litri.

 

 

 

La Grand Dame 1998

Haute Couture in varianta Veuve Clicquot. Compusa din opt Grand Crus ( Ay, Verzenay, Verzy, Ambonnay, Bouzy si Avige, Oger si Le Mesnil-sur-Oger). Are un continut de 64% Pinot Noir si 36% Chardonnay. Are nevoie sa stea minim opt ani pentru a-si dezvalui frumusetea.

 

  web site : http://www.veuve-clicquot.com