Moet & Chandon

                                                                                   

   

 

Pionierul vizionar

Inca din anul 1743, cand Claude Moet a intemeiat casa, Moet & Chandon se evidentiaza datorita spiritului vizionar si aspiratiei catre perfectiune. Nepotul intemeietorului i-a dedicat sampania Moet & Chandon Brut Imperial lui Napoleon, de care il lega o prietenie stransa. 

 

Simbolul splendorii si evenimentelor spectaculoase

Simpla pronuntare a denumirii Moet & Chandon ne aduce in fata ochilor mintii imaginea unei sticle de sampanie de cea mai buna calitate si cu o traditie minunata. 

 

TREI ADEVARURI INCONTESTABILE

 Moet & Chandon este cea mai adorata si mai dorita din lume.

Pentru maturare este tinuta in pivnite o perioada de timp de aproape doua ori mai lunga decat cere legea – 30 de luni pentru sampaniile Brut Imperial si 5 ani pentru Grand Vintage.

Calitate excelenta – singura sampanie rezultata din “assemblage”- ul a peste 200 de vinuri.

 Moet & Chandon Imperial

O excelenta compozitie de vinuri din ani diferiti in proportii variabile. Intalnim aici trei soiuri de struguri: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.

 

 

  Moet & Chandon Rose Imperial

Trei soiuri de baza: Pinot Noir, Pinot Meunier si  Chardonnay, amestecate cu un vin rosu obtinut din cele mai bune soiuri de Pinot Noir.

 

 

 

 

 Moet & Chandon Nectar Imperial

Considerat drept reprezentantul perfect al sampaniei din grupul demi-sec.

 

 

 Moet & Chandon Gold Magnum 1,5l

Cea mai adorata sampanie din lume ne aduce o editie limitata in formatul 1,5 litri, imbracata intr-o folie aurie ce poate fi personalizata cu ajutorul unui marker.

 

 web site : http://www.moet.com