Maille

                                  

 

              

                                             

 

 

Maille este cel mai popular brand de mustar Dijon din Franta.

 Compania Maille a fost fondata în 1747 de Antoine Claude Maille (fiul), distilator si producator de otet. Inventivitatea acestuia i-a dat posibilitatea de a fi celebru pe plan international, mustarul si otetul produse de acesta ajungând pe mesele regale franceze si rusesti.
În anul 1931, Jean Herbout creeaza celebrul slogan "Que Maile qui m'aille"  ("Mustarul Maille -  Mustarul  Meu") si eticheta în forma de coroana regala cunoscuta de orice francez.
Astazi, Maille este unul dintre cele mai vechi branduri franceze, fiind considerat o raritate în patrimoniul cultural francez si international, asa cum sunt si Moet & Chandon (1743), Villeroy & Boch (1748), Rémy Martin (1724).
Maille este distribuit în peste 70 de tari din toata lumea din Statele Unite pâna  în Japonia si din Anglia pâna în Africa de Sud.

  

 

 

 

Maille Dijon Original 200 ml (215g)  

Este produs doar din seminte de calitate superioara (Brassica Juncea) folosite pentru a face mustarul mai puternic. În spatele finetei si aromei acestui mustar stau cei 260 de ani de experiente în producerea mustarului dupa aceasta reteta traditionala.

                                      

 

 

 

 Maille Dijon A l'Ancienne 200ml (210g)

Este un mustar cu o textura granulata, este ideal pentru a fi adaugat la sosuri, mancaruri marinate sau alaturi de carne.   

 

 

  

  

  Maille Dijon cu miere 200ml (230g)

Este o combinatie unica de dulce si condimentat, cu un gust autentic.

                       

 

 

 Maille Dijon cu hrean 200ml  (215g)

Este un mustar cu un gust intens având în acelasi timp o textura catifelata; hreanul si mustarul sunt într-un echilibru perfect.

  

 

   

Maille Dijonnaise 200ml  (200g)

Dijonnaise este un mustar special fin si cremos, o alternativa intre mustar si maioneza. Reprezinta ingredientul perfect pentru sandwich-uri, dar ofera un gust unic si pestelui si legumelor crude.

 

Maille Dijon mediu iute 200ml  (205g)

Este un produs exclusiv, condimentat moderat, subtil si echilibrat, potrivit atat pentru preparatele din carne, cat si pentru salate si peste.

 

web site :  /http://www.maille.com