Dallmayr

 

 

Dallmayr PRODOMO - cafea macinata vid

 Este un amestec de cele mai fine, de cea mai buna calitate, cafele Arabica provenind din culturi la altitudine, din cele mai bune regiuni de cultivare din lume. Cu un conținut complet de cofeina, aceasta cafea revigoranta este special rafinata si nu contine numeroase substante iritante, neavand tenta sau gust amar. Multumita procedurii de prajire Dallmayr care pastreaza aroma completa, Prodomo ofera un gust cu adevărat inconfundabil. Perfecta pentru cei cu papilele gustative mai sensibile, pefecta pentru cunoscatorii rafinati. 

 

 

 

 250g si 500g  116g

  

 

Dallmayr PRODOMO NATURMILD -  

cafea premium macinata vid 

Este o cafea premium in care amestecul special de boabe de cafea de tarie medie ofera cafelei aroma perfect echilibrata si gustul delicat. 

  

 500g

 

Dallmayr PRODOMO DECOFEINIZATA -

cafea macinata vid  

Dallmayr Entcoffeiniert este o cafea fara cofeina, plina  de savoare si care ofera placerea de a bea cafea. Cele mai bune boabe Arabica de cea mai buna calitate, cultivate in zonele montane, sunt cu grija decofeinizate si rafinate prin procesul Dallmayr de prajire cu pastrarea aromei complete. O cafea Dallmayr armonioasă, decofeinizata, cu aromă completă.

250g si 500g

 

Dallmayr CLASSIC - cafea macinata vid 

Dallmayr Classic este gama ideala de cafea de entry-level pentru cunoscatori care acorda mai mare atentie pretului si doresc sa testeze cafeaua Dallmayr si sa se bucure de calitatea sa incontestabila. Cafele de cea mai buna proveniență sunt atent selectionate, amestecate de experții Dallmayr și perfectionate multumita artei speciale de prăjire. O combinatie perfecta, ideala pentru orice ocazie.

250g si 500g 

   

Dallmayr ETHIOPIA - cafea macinata vid  

Dallmayr Etiopia este un amestec unic de cafele de Etiopia, locul de provenienta a cafelei. Boabele de cafea Arabica de cea mai buna calitate, cultivate la altitudine, dau acestei cafele o aromă intens picanta, eleganta si placut florala. Bucuria de a savura o cafea, cu sentimentul placut de a face ceva bun ... pentru tine și pentru alții.

500g 

 

 Dallmayr ESPRESSO MONACO - cafea macinata cutie metalica  

Dallmayr ESPRESSO MONACO are un ambalaj elegant, usor, gust fin al cafelei, purtand ecouri si întrepătrunderi de ciocolata, pentru a forma o notă acida delicata. O specialitate de cafea espresso prăjita cu mare grija, sofisticata.

 

200g

  

Dallmayr ESPRESSO D'ORO  

Dallmayr ESPRESSO D'ORO este un  amestec de cafele de cea mai buna calitate, din cele mai bune regiuni de cultivare din lume. Soiurile de cafea cele mai rafinate sunt atent selectionate si prăjite, pentru a obține crema cafelei auriu-maronie.  Aceasta cafea de calitate dezvăluie o aroma de Italia și este cea mai savuroasa atunci cand este preparata într-un filtru sau espressor.

 

 

 

 

cafea macinata vid 250g  cafea boabe 200g  cafea boabe 1kg 

 

 

Dallmayr CREMA D'ORO 

Procedeul bland de prajire a boabelor de cafea da nastere aromei echilibrate, gustului inconfundabil si cremei fine, catifelate a Dallmayr CREMA D'ORO, cafea 100% Arabica, ce poate fi savurata sub forma de cafe creme sau cafe Schumli si este disponibila si sub forma de pastile pentru masinile de cafea.

 


 

 

cafea boabe 1kg  cafea boabe 200g 

Intensa - cafea 16 pastile 116g  Mild & Fein - cafea 16 pastile 116g 

 

Dallmayr NEIVA - cafea macinata vid

Face parte din categoria raritatilor Dallmayr si este o cafea premium sofisticata, cu o aroma picant-revigoranta si o usoara nota de citrice, boabele provenind din zonele inalte cu sol vulcanic fertil ale Anzilor columbieni.

250g

 

Dallmayr KILIMANJARO - cafea macinata vid

Face parte tot din categoria raritatilor Dallmayr, provine din Tanzania si este o cafea 100% Arabica cu o aroma echilibrata si o nota florala delicata.

 250g

  

Dallmayr CAPSAcapsule compatible Nespresso

Market leader in Germania intre brandurile care nu sunt Nespresso

 

Espresso Barista Espresso Decaffeinato Espresso Ristretto

Lungo Azzuro Lungo Belluno Lungo Ethiopia

  

 web site : http://www.dallmayr.de/