Dallmayr

În anul 1933, tânărul comerciant de cafea Konrad Werner Wille, originar din Bremen, venea la Munchen cu sarcina de a amenaja în casa de delicatese Dallmayr un raion special de cafea. Sub motto-ul „Arta amestecului din Bremen şi dragostea pentru cafea a Sudului Germaniei” acesta realizează cafea de cea mai bună calitate. Achiziționează cafea verde boabe de calitate superioară atent selecționată, o prăjește cu grijă pentru a-i păstra aroma și dezvolta o rețea de vânzare. Astfel, apreciind calitatea produselor, este căutat de către cei mai importanți clienți ai vremii de la baruri și cafenele până la cele mai luxoase hoteluri. Calitatea pe primul plan, așa se naște brandul de cafea Dallmayr.

 

Dallmayr Prodomo

Este un amestec de cele mai fine, de cea mai buna calitate, cafele Arabica provenind din culturi la altitudine, din cele mai bune regiuni de cultivare din lume. Cu un conținut complet de cofeina, aceasta cafea revigoranta este special rafinata si nu contine numeroase substante iritante, neavand tenta sau gust amar. Multumita procedurii de prajire Dallmayr care pastreaza aroma completa, Prodomo ofera un gust cu adevărat inconfundabil. Perfecta pentru cei cu papilele gustative mai sensibile, pefecta pentru cunoscatorii rafinati.

 

Dallmayr Prodomo Naturmild

Este o cafea premium in care amestecul special de boabe de cafea de tarie medie ofera cafelei aroma perfect echilibrata si gustul delicat.

Dallmayr Classic

Dallmayr Classic este gama ideala de cafea de entry-level pentru cunoscatori care acorda mai mare atentie pretului si doresc sa testeze cafeaua Dallmayr si sa se bucure de calitatea sa incontestabila. Cafele de cea mai buna proveniență sunt atent selectionate,

amestecate de experții Dallmayr și perfectionate multumita artei speciale de prăjire. O combinatie perfecta, ideala pentru orice ocazie.

Dallmayr Prodomo Decofeinizată

Dallmayr Entcoffeiniert este o cafea fara cofeina, plina  de savoare si care ofera placerea de a bea cafea. Cele mai bune boabe Arabica de cea mai buna calitate, cultivate in zonele montane, sunt cu grija decofeinizate si rafinate prin procesul Dallmayr de prajire cu pastrarea aromei complete. O cafea Dallmayr armonioasă, decofeinizata, cu aromă completă.

Dallmayr Espresso d’Oro

Dallmayr Espresso d’Oro este un  amestec de cafele de cea mai buna calitate, din cele mai bune regiuni de cultivare din lume. Soiurile de cafea cele mai rafinate sunt atent selectionate si prăjite, pentru a obține crema cafelei auriu-maronie.  Aceasta cafea de calitate dezvăluie o aroma de Italia și este cea mai savuroasa atunci cand este preparata într-un filtru sau espressor.

Dallmayr Espresso Monaco

Dallmayr Espresso Monaco are un ambalaj elegant, usor, gust fin al cafelei, purtand ecouri si întrepătrunderi de ciocolata, pentru a f

orma o notă acida delicata. O specialitate de cafea espresso prăjita cu mare grija, sofisticata.

Dallmayr Ethiopia

Dallmayr Etiopia este un amestec unic de cafele de Etiopia, locul de provenienta a cafelei. Boabele de cafea Arabica de cea mai buna calitate, cultivate la altitudine, dau acestei cafele o aromă intens picanta, eleganta si placut florala. Bucuria de a savura o cafea, cu sentimentul placut de a face ceva bun … pentru tine și pentru alții.

Dallmayr Neiva

Face parte din categoria raritatilor Dallmayr si este o cafea premium sofisticata, cu o aroma picant-revigoranta si o usoara nota de citrice, boabele provenind din zonele inalte cu sol vulcanic fertil ale Anzilor columbieni.

Dallmayr Capsa – Capsule compatible cu aparate de cafea Nespresso®

*Marca inregistrata a unei companii terte

 

Espresso Vanilla

Acest amestec de cafea fin si echilibrat lucreaza in armonie perfecta cu aroma delicata de vanilie, care se elibereaza in ceasca dupa preparare si care ofera un joc complex de arome.

100% Arabica.

Intensitate: 5

 

 

Espresso Chocolat

Placerea de a savura un espresso: cafea arabica rafinata, cu o nota delicata de caramel care se combina perfect cu aroma de ciocolata amaruie. Un espresso fin, cremos, cu o aroma irezistibila.

100% Arabica

Intensitate: 5

 

 

Dallmayr Capsa - Prodomo

Lungo Prodomo

Cafeaua Dallmayr clasica: o cafea premium desavarsita, foarte aromata, cu gust inconfundabil datorita selectiei de boabe fine Arabica, originare in mare parte din Etiopia, tara cafelei.

100% arabica.

Intensitate: 6

 

 

Dallmayr Capsa - Lungo Ethiopia

Lungo Ethiopia

Cafeaua provine din boabe Arabica originare din Etiopia, culese manual si procesate cu grija. O aroma intensa cu note florale si picante.

100% arabica.

Intensitate: 4

 

 

Dallmayr Capsa - Lungo Belluno

Lungo Belluno

Cafea arabica fina, catifelata si echilibrata cu o multitudine de arome florale, vanilie, cu nuante  de nuci, oferind o bucurie nemarginita celor care o consuma!

Intensitate: 5

 

 

Dallmayr Capsa - Lungo Azzurro

Lungo Azzuro

Un amestec fin si echilibrat de cafea arabica cu cafea robusta, ce emana o aroma de ciocolata cu note delicate de malt si tonuri mixte de cedru si lamaie, care ofera o experienta unica!

Intensitate: 8

 

Dallmayr Capsa - Espresso Ristretto

Un espresso plin de arome intense. Fiecare ceasca deschide un univers de arome, precum coacazele negre si cuisoarele. Note de caramel si ciocolata amaruie sunt adaugate de cafeaua robusta.

Intensitate: 10

 

 

Dallmayr Capsa - Espresso Decaffeinato

Espresso Decaffeinato

Un amestec rafinat de cafea arabica, cu arome de alune prajite, cedru si piper. O expresie a armoniei, chiar si in lipsa cofeinei.

Intensitate: 6

 

 

Dallmayr Capsa - Espresso BaristaEspresso Barista

Un espresso cu crema densa de alune si aroma subtila de cacao. O cafea fina, prajita timp indelungat, avand o aciditate scazuta.

Intensitate: 8

 

 

Dallmayr Capsa - Crema d'OroLungo Crema d’Oro

Unul dintre cele mai populare sortimente de cafea Dallmayr este acum parte din gama Capsa. Cafea arabica amestecata si prajita cu grija, Crema d’Oro este o cafea usoara si catifelata, deschisa la culoare si cu aroma echilibrata.

100% Arabica

Intensitate: 5

Copyright 2017 © All Rights Reserved